Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. április 7. kedd
Herman
06:1419:31

Holnap
Dénes
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Charlie Sheen (amerikai színész, sorozatsztár) múltheti bejelentése nagy port kavart, miszerint HIV-pozitív. Charlie évek óta tudja, hogy fertőzött az igen komoly vírussal, de mindmáig titokban igyekezett tartani,  ami korán sem sikerült neki nehézségek nélkül.

 

Charlie ügyes-bajos dolgairól, nagy botrányairól, alkohol- és szexfüggőségéről híres. Sosem tagadta, szereti az életet nagykanállal habzsolni, de most úgy látszik a sok tízévnyi pusztító életmód megbosszulja magát.  A  Két pasi meg egy kicsi főszereplője az NBC reggeli műsorában vendégeskedve mesélt a betegségéről. Elmondta, mióta tudja, hogy fertőzött mindig értesíti erről adott partnerét, valamint azokat akikkel korábban létesített viszonyt (többek között volt barátnőjével Bree Olson-nal) és így esetleg megfertőződhettek azonnali kivizsgálásra invitálta, amik negatívnak bizonyultak. 

Sheen négy éve igyekszik titkolni HIV-fertőzöttségét, ám korán sem volt egyszerű eddig elnémítania az illetékeseket. Elmondta, már több millió dollárt költött arra, hogy a zsarolók száját hallgatásra bírja, most is egy újabbat igyekszik megelőzni azzal, hogy bevallja titkát. 

Martin Sheen, Charlie Sheen szintén híres színész édesapja elmondta, rendkívül büszke fiára, hogy megmerte tenni ezt a hatalmas lépést. Martin elárulta, Charlie rengetegszer próbálta már rávenni magát, hogy a világ elé álljon és beszámoljon az állapotáról, de mind idáig félt. Martin szerint hatalmas erőről árulkodik, hogy valaki vállalni tudja önmagát. Ők, családként mindig is egy emberként támogatták fiúkat és nagyon büszkék, hogy az ifjabb Sheen végre megtette ezt a lépést. Martin a televízió előtt nézte végig, ahogy fia kiteríti kártyáit. Bevallotta, amíg nem látta Charliet a képernyőn, abban a hitben volt, hogy most sem mer megszólalni nyilvánosság előtt.

Martin az adás után egy üzenetet hagyott fiának, amiben ez állt:"Ha bennem is ennyi bátorság lenne, megváltanám a világot.".

 

Hozzászóláshoz lépjen be!