Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna, Hanna
05:3418:16

Holnap
Auguszta
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

MAGYARORSZÁG - Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi "ajtótörőkos" Ágnes az ellenzék két élvonalbeli női képviselője már a tévészékházban nyújtott teljesítménye alapján is nagyon ciki lett. Most azonban az Országgyűlés mentelmi bizottságának ülésére érkeztek két nagyon ciki táblácskával. - Általános iskolában ezért már 1-es járna. Nagyon ciki!

A két eminensnek nem mondható politikus hölgynek gondot okozott helyesen leírni a fojtani szót. - Sikerült nekik nemes módban, LY-nal leírni, és mindezt mosolyogva mutogatják.

Pompásra sikeredett táblájukat akkor mutogatták a sajtó résztvevőinek, amikor a rabszolga törvényként elhíresült rendeletek elfogadásának idején mutatott viselkedésük miatti meghallgatásra érkeztek a parlament mentelmi bizottsági ülésére.

Felmerül az emberben a kérdés, hogy egy politikusnak nem szükséges-e legalább a 8 általános iskolai tudással rendelkeznie ahhoz, hogy parlamenti képviselő legyen, mert ezt a szót egy általános iskolás is le tudja írni helyesen.

Az eset egyébként annyira cikire sikeredett, hogy még az ellenzéki médiumok is pellengérre állították Ágikáékat!

A képviselők egyébként a mai ülésen is akcióra készülnek, de felmerül a kérdés, hogy képesek-e megoldani helyesírási hiba nélkül?

Hozzászóláshoz lépjen be!