Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. április 7. kedd
Herman
06:1419:31

Holnap
Dénes
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

MAGYARORSZÁG - Gyerekeket szállító kisbusz vezetőjének reakciójának köszönhetően nem lett súlyos katasztrófa abból a forgalmi helyzetből, amit a Bárdi Autó egyik gépjármű-vezetője okozott a 6-os számú főúton. Az esetről fedélzeti kamerás felvétel is készült, amit feltöltöttek az internetre és roham tempóval járja be a világhálót.

Az autóalkatrész kereskedő cég egyik gépjármű-vezetője egy jobbra tartó ívben, a kihelyezett előzni tilos táblák és a záróvonal ellenére előzésbe kezdett, a beláthatatlan útkanyarulat ellenére. A gyermekeket szállító kisbusz vezetőjének a videóban is hallhatóan vészfékeznie kellett, hogy elkerülje a frontális ütközést. Csodával határos módon, senkinek sem esett baja, de ez kizárólag a buszvezető lélekjelenlétének és gyakorlatának köszönhető.

A Bárdi Autó a videóra reagálva az alábbi közleményt adta ki:

Köszönjük, hogy elküldte nekünk ezt a videót, egyúttal megdöbbentünk a látottakon. A Bárdi Autó minden esetben felhívja új és már meglévő kollégái figyelmét a közlekedési szabályok betartására és a kultúrált közlekedésre. Biztosíthatunk, hogy az ügyet kivizsgáljuk, egyúttal pedig felvesszük a kapcsolatot a videót feltöltő Sudár Mihállyal, hogy a rendszámot is eljuttassa hozzánk.
Üdvözlettel,
A Bárdi Autó csapata

Hozzászóláshoz lépjen be!