Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. január 29. szerda
Adél
07:2016:46

Holnap
Martina, Gerda
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Bejelentkező

A Mandiner YouTube csatornájára került fel egy rendkívül rossz minőségű felvétel, amelyen állítólagosan Vona Gábor tesz tanúbizonyságot arról, hogy Allah-on kívül senkitől sem fél. Érdekes a felvétel minősége, azon gyakorlatilag bárki lehetne, bár a hangja felismerhető. Sokan azzal érvelnek, hogy Allah nem más, mint Isten törökül.

Mindenek előtt elismerésre ad okot az, ha valaki egy nemzet hallgatósága előtt, azok anyanyelvén tartja legalább beszéde egy részét, még akkor is, ha csak egy záró mondatról is van szó. Ennek megfelelően, Vona Gábor az alábbiakat mondta törökül:

Mi Attila unokái vagyunk, akiknek elve az igazság, akik bátran ellenállnak a rossznak, és senkitől nem félnek, csakis Allahtól.

Köztüdott, hogy Vona minden nagyobb beszédét magyarul, az alábbi mondattal zárja:

Atilla unokái vagyunk. Atilla unokái pedig - a Jóistenen kívül - nem félnek senkitől.

Ha a török beszédének magyarra történő fordítását, és eleve magyar zárómondatát összehasonlítjuk, felismerhetjük a hasonlóságot.

{sourca}<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/iuLCoSRF8Xs" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>{/source}

Tény, hogy miután beszédét az érdekesre sikerült mondattal, Allah nevét megemlítve zárta, a török közönség üdvrialgásba kezdett, és majdhogynem éltették Vona Gábort.

Megvizsgálva a török és arab nyelveket, a Koránt, mindenki számára egyértelműnek kell lennie, hogy Allah nem más, mint az iszlám vallás istenének neve! Ezt, egyszerűen a Google fordítójával is ellenőrizhetjük:

  • Isten: Tanrı
  • Keresztény isten: Hıristiyan tanrısı
  • isten: Allah

Vagyis, ha Vona a kereszténység Istenéhez fohászkodott volna, akkor Allah helyett, Tanrı-t kellett volna mondania, mivel Allah az iszlám vallás Istene. - Igen, egy Isten van, mégis vallásonként eltérő, hogy miként nevezik, és az iszlám nagyon is különbséget tesz.

Vona Gábornak korábban is voltak már olyan megnyilvánulásai, ami azt tükrözte, hogy "kacérkodik" az iszlám vallással. Egy előadásán az alábbiakat mondta:

Az iszlám az emberiség utolsó reménysége a globalizáció és a liberalizmus sötétségében.

Hozzászóláshoz lépjen be!