Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

MAGYARORSZÁG - Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom (MOMA) elnöke kijelentette: Gyurcsány átvert bennünket! Bokros Lajos szerint az ellenzéki nagy pártok le akarják „kaszálni” a kicsiket, és valójában a pénz számít nekik. Csak egy kérdés maradt: Mit várhatunk egy olyan párttól, aki a saját elvtársait is átvágja? Mit fog tenni a szavazóival, ha hatalomra kerül?

Bokros Lajos a Kirekesztés című jegyzetében adott hangot nemtetszésének, amiben részletesen leírja, hogy a két magát nagynak gondoló baloldali párt, az MSZP és a DK is kirekeszti a kisebb ellenzéki erőket, de nem elég, hogy azokat kirekeszti, még be is csapja. - Elmondása szerint lehullt a lepel: 4 hónapon keresztül átvágták őket. Tekintve, hogy 4 hónappal ezelőtt, még Gyurcsány kezdeményezte a Közös Magyarország Mozgalmat, a mostani lépés hátbatámadásnak tekinthető.

Bokros a jegyzetében kitért arra is, hogy az MSZP kezdeményezte, hogy az országgyűlési választásokon 1%-ot el nem érő pártoknak kötelező visszafizetniük a kampányra kapott támogatásokat. Jegyzetének következő pontjában pedig az MSZP és a DK politikusait megélhetési politikusnak nevezte, és szerinte, ha nem jutnak be a Parlamentbe, akkor egyértelműen munkanélküliek lesznek.

Hozzászóláshoz lépjen be!