Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

PÉCS - A baptisták által fenntartott pécsi Malomvölgyi Szeretetotthon készítettek felháborító felvételeket az ápolók. Az intézmény két dolgozója, egy magatehetetlen idős hölgy ágya mellett imitált szexuális cselekedetet, amit egy harmadik társuk rögzített is, majd feltöltötték az internetre. Cselekedetükön az egész internet felháborodott.

Információk szerint az ápolónő nem csak a pécsi intézményben dolgozott, hanem helyi lakos is egyben. A Baptista Szeretetszolgálat helyi vezetője elmondta, hogy mindhárom érintettet, így a fényképen szereplő két személyen kívül a felvételt készítő kollégát is, azonnali hatállyal eltávolították az intézményből.

A vezető elmondása szerint az érintettek jó családi környezetben élnek, és korábban semmilyen probléma nem volt a munkájukkal kapcsolatban, azt lelkiismeretesen végezték.

Az intézmény tájékoztatása alapján a Szeretetszolgálat ápoltjairól felvételt készíteni szigorúan tilos, és mély megrendüléssel fogadták a történteket, tekintve ez az otthon szellemiségével, a keresztény erkölcsi normákkal összeegyeztethetetlen.

Hozzászóláshoz lépjen be!