Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

BUDAPEST - Egy Citroën és egy Mercedes kabrió személygépkocsi karambolozott a Dózsa György út és a Kassák Lajos utca kereszteződésében. A baleset következtében a Mercedes a trolibusz megálló peronjára sodródott, a Citroën pedig az utasváróba csapódott. A balesetben összesen heten sérültek meg, közülük két személy az életét vesztette.

Egy 23 éves személy már a helyszínen életét vesztette, míg egy 37 éves budapesti áldozat a kórházba szállítását követően vesztette életét, olyan súlyosak voltak a sérülései. További egy személyt még súlyos, életveszélyes sérülésekkel kezelnek kórházban. A többi áldozat könnyebb sérüléseket szenvedett.

Kisdi Máté, a Katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy az egyik gépjárműből két személyt kellett kivágniuk a tűzoltóknak.

Sajtóinformációk szerint, a Mercedest a kecskeméti maffiaper egyik vádlottja vezette, aki az autót a baleset előtt fél órával vásárolta az egyik szalonban.

A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

Hozzászóláshoz lépjen be!