Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

DEBRECEN - Gyurcsány Ferenc az MSZP bukott miniszterelnöke kedden Debrecenben járt egy lakossági fórumon. Onnan távozva egy zöldségesnél epret vásárolt, majd távozáskor tolatva egy vétlen személygépkocsinak ütközött. Ezt követően a károsultnak megadta telefonszámát, majd bejelentette: a mai napon a sajtó előtt ad betétlapot. - Szánalom!

Úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc megtanulta Soros Györgytől, hogy miként lehet más kárából hasznot húzni. Miután Debrecenben balesetet okozott, nem a törvénynem megfelelően azonnal adott baleseti betétlapot a károsult számára, hanem csak a telefonszámát adta meg, majd távozott a beleset helyszínéről.

Később egyeztetett a személlyel, hogy a baleset helyszínén találkozzanak, de nem csak úgy kettesben, hanem politikai haszonszerzés céljából a sajtó résztvevőit is meghívta az eseményre.

Felmerül a kérdés, hogy mi történik, ha a vétlen sofőr nem akar sajtónyilvánosságot? Akkor nem kapja meg a törvényileg neki járó betétlapot? Vagy esetleg az egész esemény előre megtervezett volt? Mindegy is a válasz: Gusztustalanok a tények!

Hozzászóláshoz lépjen be!