Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2019. november 18. hétfő
Jenő
06:5916:12

Holnap
Erzsébet, Zsóka, Liza
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Bejelentkező

BUDAPEST - Ellenzéki politikai és sajtó oldalról egyaránt támadták Kövér Lászlót, amiért az ellenzéki aktivistákat, újságírókat tiltott ki házelnöki pozíciójánál fogva a Parlamentből. Most, hogy a Fidelitasos aktivisták rosszalkodtak, ők is erre a sorsra jutottak. Egyértelművé tette: A ház rendjét senki sem zavarhatja meg, azt mindenkinek tisztelnie kell.

A Fidesz ifjúsági szervezetének, a Fidelitasnak az aktivistái Simicska Lajos arcát ábrázóló, "Ez is az enyém!" feliratú matricákat ragasztottak a Képviselői Irodaházban a Jobbik irodaajtajaira. Miután erre fény derült, Kövér László, a ház elnöke határozatlan időre kitiltotta a hat aktivistát.


A Fidelitas nem is csinált titkot az ügyből.
Saját Facebook-okra is feltöltötték a képet.

Korábban többek között az Együtt szóvivőjét, Tordai Bencét tiltotta ki a házelnök a Parlamentből, hasonló matrica ragasztási cselekedetekért. Tordai "Putyin-csicska" és "Hazaáruló" feliratú matricákat ragasztott Orbán Viktor ajtajára. - Ezt, az ellenzéki sajtó úgy értékelte, hogy Kövér az ellenzéki tájékoztatást akarja kitiltani a Parlamentből, de jól látható, hogy csak a tiszteletlenséget kívánja távol tartani Háztól.

Hozzászóláshoz lépjen be!