Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

BUDAPEST - Véres május 1-én van túl Budapest. Két késelés is történt ugyanis a Fővárosban. Az egyik délelőtt negyed 11-kor a XV. kerület családi házas övezetében egy családi ház udvarán, míg a másik eset délután fél 3 körül történt az Ötvenhatosok terénél található ideiglenes vidámparknál. Előző esetben az elkövetőt elfogták, utóbbinál a lakosság segítségét is kéri a rendőrség.

Az első esetben a XV: kerületi Palánk utca egyik udvarán keveredett szóváltásba három férfi, akik közül az egyik kést rántott és súlyosan megsebesítette egyik társát. A kiérkező rendőrök előállították S. Hermann 53 éves osztrák állampolgárságú férfit, aki alaposan gyanúsítható, hogy a bűncselekmény elkövetésével. Őrizetbe vételét követően kezdeményezték előzetes letartóztatását is.

A nap második késelésére a Városliget szomszédságában található Ötvenhatosok terén felállított ideiglenes vidámparknál került sor. Itt, három személyt (Burai Zsoltot, Molnár Istvánt és Oláh Alejandrót) keres a rendőrség, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy hátba szúrtak, majd viperával és boxerrel ütlegeltek egy férfit, akinek a sérülésektől az állapota életveszélyes. 


Őket keresi a rendőrség az Ötvenhatosok terén elkövetett késelés miatt.

Hozzászóláshoz lépjen be!