Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna, Hanna
05:3418:16

Holnap
Auguszta
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

TATABÁNYA - Vasárnap hajnalban és reggel nem egy, hanem két személyt is meggyilkoltak Tatabányán, egymástól mindössze pár utcányi távolságra. A gyilkosság egyik áldozatéra hajnali fél 6-kor, a másik áldozatra három órával később, fél 9-kor találtak rá. A nyomok egy 15 éves fiúhoz vezették el a rendőröket, akit azonnal őrizetbe is vettek.

A Komárom-Esztergom megyei Rendőrfőkapitányság tájékoztatása szerint vasárnap a hajnali és délelőtti órákban egymástól nem messze, a tatabányai Győri úton és a Reguly Antal téren is találtak egy-egy holttestet. A helyszínelésen mindkét esetben megállapítást nyert, hogy az áldozatok gyilkosság áldozatai.

Miután az elsődleges orvosszakértő megállapította, hogy mindkét áldozat valóban bűncselekmény áldozata lett, és mivel mind földrajzilag, mind pedig időben közel történt a két eset, a rendőrség már a helyszínelés alatt összefüggéseket keresett a két eset között.

A vizsgálatok végül egy 15 éves lakosra terelték a nyomozók figyelmét, akit még vasárnap nem sokkal délután 3 óra előtt elfogtak, előzetes letartóztatásba helyeztek, és megkezdték elszámoltatását. A gyanúsítottról, és annak indítékáról a korán kívül eddig nem adott tájékoztatást a rendőrség.

 

Hozzászóláshoz lépjen be!