Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna, Hanna
05:3418:16

Holnap
Auguszta
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

SZIGETSZENTMIKLÓS, FERTŐD, TATABÁNYA - Szigetszentmiklós közigazgatási területén járőröző rendőr gázolt halálra egy gyalogost, Fertődön a kerékpáros verseny résztvevőjét gázolta el egy személygépkocsi, Tatabányán pedig egy holttestet találtak, aki vélhetően bűncselekmény áldozata lehet.

Szombatról vasárnap virradó éjjel az 51101-es számú főút 4-es kilométerszelvényében, Szigetszentmiklós közigazgatási területén elgázolt egy gyalogost egy járőröző rendőrautó. Az áldozat a kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe. A baleset körülményei jelenleg tisztázatlanok, azt a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

Fertőd területén kerékpáros versenyt tartottak. Itt, egy személygépkocsi gázolta halálra a verseny egyik résztvevőjét, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe. A baleset körülményei egyelőre itt is tisztázatlanok, a település főutcáját a helyszínelés idejére teljes szélességben lezárták.

Tatabányán, a Reguly Antal téren egy 56 éves férfi holttestét találták meg vasárnap. Az előzetes vizsgálatok szerint, az áldozat gyilkosság áldozata lett, emiatt a rendőrség emberölés gyanúja miatt indított eljárást. Korábban a Győri úton is találtak egy holttestet, ebben az esetben halált okozó testi sértés gyanújában indítottak eljárást. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy van-e kapcsolat a két eset között.

Hozzászóláshoz lépjen be!