Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna, Hanna
05:3418:16

Holnap
Auguszta
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

RÖSZKE - A George Soros által pénzelt MigSZol szervezett kerítésbontó főpróbát még nagyszombaton a röszkei határszakaszon. A tüntetésre a MigSZol buszokkal utaztatta a résztvevőket, sokukat külföldről. Az esemény két vezéregyénisége Juhász Péter (Együtt) és Gulyás Márton volt. A menetelők félelemkeltésre alkalmas zászlókkal vonultak.

A szervezőknek a befektetett anyagi források ellenére, csak mintegy néhány száz fős csoportot sikerült összeverbuválniuk. Mikor külsős személy, újságíró fényképezni próbált, a résztvevők rendre eltakarták az arcukat, akik piros hátterű, a hitleri náci zászlóra emlékeztető lobogókat vittek magukkal. A nagyszombati felvonulás egy főpróba volt arra, hogy miként tudják megbontani a Magyarországot és az Európai Uniót védő kerítéseket.

A vonulók egyik célja lehetett, hogy a rendőrség és a honvédség ellenállását váltsák ki, majd az így kialakuló dulakodás felvételeivel körbekürtöljék a világsajtót, hogy milyen brutálisak is a magyar honvédek. A felvonulásba bevonták az európai hírhedt ANTIFA szervezetet is, akik Nyugat-Európában már sok esetben fullasztották agresszióba a tüntetéseket. A német politikusok egyenesen az újnácikkal hasonlítják össze az ANTIFA embereit.

A felháborodott röszkeiek a felvonulás után gyűjtöttek össze papírokat Juhászék után. Az oktatópapíron angolul és magyarul tájékoztatták a résztvevőket, hogy mit kell skandálni, így a külföldről érkezők is magyarul kiabálhattak nagyszombat szent ünnepén. - A szétszórt papírok arra is alkalmasak, hogy a migránsokat is bevonják a tüntetéseikbe.

Hozzászóláshoz lépjen be!