Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

MAGYARORSZÁG - Egy zárt, gyűlöletkeltő Facebook csoport, melynek adminisztrátora "József Provokátor Gönczi", Orbán Viktor kivégzésére buzdítja tagjait. Az Átlátszó blog információi szerint a csoportnak több DK-s tagja is van, mint például Niedermüller Péter, így nem zárható ki teljesen, hogy Gyurcsány Ferenc maga is a tettek mögött álljon.

A csoport jelenleg valamivel több mint 3300 tagot számlál. Adminisztrátora az adatlapja alapján egy nyíregyházi nyugdíjas, aki profilján tájékoztatja az érdeklődőket, hogy ő maga nem DK tag, és aki ilyet állít, az ellen bírósági feljelentést fog tenni. Minden bizonnyal, ezzel szintén az Átlátszó blogra utalhat, ugyanakkor a blog sem azt írja, hogy ő maga lenne DK tag, hanem azt írta, hogy a csoportnak tagja többek között a DK-s Niedermüller Péter is. A csoport adminisztrátora részt vett többek között a Fővárosban tartott "Új magyar köztársaság" tüntetésen is, az első sorban.

Az ügy pikantériája, hogy bár az alapító tagadja, hogy a DK tagja lenne, és az oldal neve "DIKTÁTOROKAT NÉP HARAGJA ÖLTE MEG A VILÁGON !!!", csupa nagybetűvel, addig az oldal internetes linkje, az alábbi: "www.facebook.com/groups/demokratikuskoalicionyiregyhaza/".

A fenti tények alapján, rendkívül nehezen értelmezhető "Provokátor" úr nyilatkozata, amit saját Facebook profilján tett közzé:

Valami nagy baromságok terjednek a internetes hír portálokon,hogy egy DK vezető egy általam alapított csoportomnak.Ezzel lejáratva a DK-át akinek semmi de semmi köze sincs a csoporthoz.Én nem vagyok DK tag,mint ahogy a hírportálokon terjesztik.HA TOVÁBBRA IS ILYEN HAZUGSÁGOK TERJEDNEK AZ INTERNETES HÍR PORTÁLOKON JOGI ÚTRA TERELEM EZEKET A HÍR PORTÁLOKAT. József Provokátor Gönczi."

Mivel az oldalnak "Provokátor" úr az adminja, ezért ő rendelkezett annak elnevezéséről és linkjének meghatározásáról is. Ha tehát, nem DK tag, akkor a tények alapján bizony ő maga az, aki lejáratja a DK-t.

Egy biztos: a csoport és a DK közötti összefüggést nem találgatások, hanem tények adták.

Hozzászóláshoz lépjen be!